BSU BOOSTER Workspace

Met BSU BOOSTER Workspace brengt BSU alles wat je nodig hebt samen in een overzichtelijke portal. Zo werk je op je managed of unmanaged werkplek en op ieder device veilig met je zakelijke applicaties en data. 

 

Binnen BSU BOOSTER Workspace is het mogelijk om nieuwsberichten te delen met uw organisatie. Daarnaast kunt u tegels groeperen en bepalen wie deze tegels in zijn Workspace kan zien op basis van rechten en rollen.

 

Werknemers die de werkplek gebruiken hoeven zelf niets te installeren. Zij krijgen direct toegang tot applicaties, documenten, informatie en nieuws die voor hun van toepassing is. In een paar klikken voeg je een nieuwe app of informatiebron toe voor een groep of individu.

 

Bij een unmanaged device wordt er eerst een inlogproces doorlopen om er zeker van te zijn dat de juiste persoon bij de juiste applicaties en data kan komen. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde apps of data onbeschikbaar te maken, als deze geprobeert te worden opgestart of benaderd door een unmanaged device.

 

Veiligheid van bedrijfsdata en applicaties staat bij BSU altijd op plek 1.

Meer weten over
BSU BOOSTER Workspace?

 

Vraag dan een demo aan of neem contact op

 

Neem contact op