BSU Filecap

Bestanden versturen via de cloud is handig, maar niet zonder risico's. Vooral als het gaat om bedrijfsgevoelige data. De FileCap server van BSU biedt maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak in één. Niet voor niets sturen en ontvangen wereldwijd al meer dan 100.000 tevreden gebruikers grote en kleine bestanden via FileCap.

 

FileCap ondersteunt de AVG wetgeving. Gebruikers zijn er namelijk van verzekerd dat verstuurde bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn. Die belofte lost de BSU FileCap in door:

 

  • “Cloudless” versturen: De FileCap server staat, in tegenstelling tot andere clouddiensten, los van de cloud. BSU FileCap draait op onze eigen streng beveiligde servers. Daarmee is er extra controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden.

  • Maximale veiligheid: FileCap maakt gebruik van de modernste encryptie technologie. Je bent ervan verzekerd dat de opslag en de overdracht van bestanden veilig plaatsvindt.

  • Gebruiksvriendelijkheid: FileCap is ontwikkeld voor gebruikers. Het is het meest gebruiksvriendelijk in zijn soort.

BSU Secure File Transfer is overigens niet als back-up te gebruiken. De bestanden die via BSU FileCap verstuurd worden, blijven niet achter op de server.

Meer weten over
BSU Filecap?

 

Vraag dan een demo aan of neem contact op

 

Neem contact